Nogle dage i Portugal…

Jeg er lige landet i København efter nogle dage i Lissabon og et smut til landsbyen Sintra. Lissabon er virkelig smuk med sine mange bakker, udkigsposter, sporvogne og pastelfarvede bygninger. Desværre nåede jeg bare slet ikke at se nok.

En eftermiddag kørte vi til landsbyen Sintra, som ligger en halv times kørsel udenfor hovedstaden. Og det var faktisk dét, der gjorde allermest indtryk på mig. Det var virkelig, virkelig smukt og eventyragtigt med alle de skøre huse og slotte. Det er sjovt, hvordan der kan findes så mange små, specielle byer og steder at se verden over, som man ikke aner noget som helst om, før man pludselig er der. Vi var så heldige at blive kørt dertil af en lokal, som også gav en guidet tur. Landsbyen ligger midt i bjergene, så vi vandrede næsten helt til toppen – noglegange også offroad, ellers var det åbenbart ikke spændende nok ; -)
Jeg fangede desværre ikke nogle billeder af de smukke eventyragtige slotte, men tilgengæld stoppede jeg ved hver eneste lyserøde bygning – og det var ikke så få!

Processed with VSCO with c1 presetimg_5098img_5100

Follow my blog with Bloglovin

Advertisements

4 thoughts on “

    1. Mange tak! Jeg bruger faktisk bare min iPhone. Jeg redigerer billederne i VSCO cam. Ikke noget særligt filter, ændrer bare lidt på farver og kontrast. Håber du kan bruge det! 🙂 KH

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s