Verdens bedste bananpandekager

… intet mindre! Jeg har årelang erfaring bag mig, når det kommer til bananpandekager. Jeg har været hele møllen igennem: smattede, tørre, usammenhængende og uden smag. Men med tiden har jeg knækket koden til de perfekte bananpandekager, og nu er tiden kommet, hvor jeg deler den med jer ;- )


Det skal du bruge:
1 moden banan
1 æg
2 spsk mel (hvedemel, rugmel, mandelmel, rismel etc)
1 spsk havregryn
1 spskkokosmel
1 tsk kardemomme
1 tsk kanel
1 tsk vaniljepulver
1 kvivspids salt
Smør eller kokosolie til stegning

Sådan gør du
Mos bananen, og bland alle ingredienserne udtagen fedtstoffet. Steg pandekagerne på forholdsvis høj varme, til de er gyldne. Spis med masser af topping og synk med masser af kaffe!

Toppings…
… kan varieres i de uendelige, men kan eksempelvis være:
– Frisk frugt
– Optøede frosne bær blandet med skyr/yougurt
– Kogt kondenseret mælk
– Honning
– Kokossukker
– Nutella/pålægschokolade
– Nødder og mandler
– Kokosmel

.. Eller bare det hele på én gang!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s